Joss Wheadon bjuder $10.000 för Terminator

Joss Whedon

Joss Whedon är den underbaraste manusförfattaren, regisören och visionären som finns. Han är mannen bakom underbara TV-serier som Buffy The Vampire Slayer, Angel, Firefly och Dollhouse som nu sänds på TV i USA. Om ni inte vet vem Joss Whedon är och gillar vampyrer, rymdcowboys eller konspirationsteorier så måste ni se någon av hans serier, ni kommer inte att ångra er. Och till min stora förvåningen så kan man köpa en hel säsong av BTVS (Buffy the Vampire Slayer) och även Angel mfl. för så lite som 149 kr. Så det finns inget i vägen; bara att surfa in på cdon.com och köpa det.

För att komma till anledningen till denna blogpost; Joss Wheadon har i ett öppet brev skrivit att han vill köpa Terminator franchisen. Jag vet inte riktigt hur mycket allvar det är, men det är väldigt roligt att läsa något som Joss skrivit, han lyckas alltid att få till det. Jag personligen tycker att det hade varit underbart om Joss fick sina tassar på det här, eftersom jag gillar hela grejen med terminator men tycker att det finns mycket mer potential i det. Men tycker jag att nästan allt skulle bli lite bättre med lite Joss Wheadon i smeten.

Ni kan se hela brevet här: http://www.deadline.com/hollywood/joss-whedon-makes-bid-for-terminator/

Jag glömde nästan det bästa av allt, filmerna som revolutionerade internet TV och vann en emmy; Dr Horrible. Måste ses, Neil Patrick Harris, Nathan Fillion och Felicia Day i en musikal med superhjältar – GENIALISKT!

Nu är ni frälsta, välkommen i kulten.

This entry was posted in Fun Stuff, TV, Wheadonverse and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.